share-to-facebook

CUBBY

INFORMATII GENERALE
CUBBY este un sistem de scaune tapitate destinat zonelor publice, caracterizat de spătarul înalt și îmbrăcat care oferă o mare protecție a intimității, care lucrează ca un separator fata de mediul in care este pozitionat.

Integrarea sobră și discretă a mijloacelor media și a tehnologiei oferă acces instantaneu la putere și date, păstrând în același timp eleganța mobilierului

Seria CUBBY, conținând elemente diferite, oferă utilizatorului libertatea de a alege configurația și aspectul care se potrivește cel mai bine personalității, bugetului și spațiului destinat.

MATERIALE DESCRIERE CARACTERISTICI
Structura din oțel. Finisare interioară tapițerie acustică: Lână 100% Chioccarello Lanee Melange si Pânză acustică. Finisaj exterior 100% lână Chioccarello Lance Melange. Masă 12 / 25mm MFC cu suport metalic. Dispozitive integrate de reglare a nivelului alimentării

OPȚIONAL
• Mese laterale cu tapițerie în două sau mai multe culori
• suport pentru ecran

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

mobilier fonoabsorbant,scaune, fotolii, module, cabine, birouri, fonoabsorbante,izolatii fonice,mobilier birou, mobilier office, scaune, module, birouri, materiale fonoabsorbante, compartimentari birouri, izolatii fonice, mobilier izolat fonic, compartimentari fonice, studiouri fonoabsorbante, izolare acustica,!!! OBS: ACEST PARAMETRU NU MAI ESTE UTILIZAT IN PREZENT !!!!!!


TOP