share-to-facebook

POD MY TIME 2800 x 3000

Creați un birou pentru 5 persoane avand toate avantajele unui spatiu modern, separat si izolat acustic de zgomotul de fond al zonei unde este amplasat.

Amplasarea peretilor non-transparenti poate fi pe una sau mai multe laturi. Deasemenea variantele cu sticla pot fi completate cu inscriptionari sau decoratiuni pentru a reduce vizibilitate catre exterior si a realiza, in final, un spatiu cu o nota pronuntata de confidentialitate.

Destinat pentru grupuri de lucru POD MY TIME va ofera o solutie simpla pentru miniconferinte, video conferinte, zona de citit si documentare. Versatilitatea este caracteristica modulelor POD MY TIME.

Deși majoritatea spațiului de lucru este dedicat muncii independente, necesitatea existenței unor zone concepute pentru a fi utilizată ca spațiu colaborativ, de lucru, de întâlniri sau de socializare este un element necesar. Oficiile pentru birou oferă confidențialitate și un spațiu confortabil pentru a lucra atât individual, cât și într-un grup.
✓ Îmbunătățirea spațiului de birou cu caracteristici precum estetica modernă, reducerea sunetului, comunicarea integrată și conectivitatea media, casetele asigură spații flexibile pentru munca individuală sau în echipă, briefing-uri, întâlniri improvizate și conferințe.
✓ Panourile de birou acustice oferă o soluție demontabilă de cameră separată, pentru care sunt necesare doar cateva fixări pentru instalare. În multe spații de birouri închiriate se utilizează modulele de birou în locul partițiilor fixe de birouri în care există restricții de construcție. Birourile de birou au multe beneficii mari, deoarece sunt demontabile și pot fi mutate dacă este necesar. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu există aproape nici un cost distructiv asociat comparativ cu partițiile fixe de birou.
✓ Datorită construcției modulare spatiul util poate fi reconfigurat, pentru birou mai mari, sau sali de ședințe. Construcția podului permite, de asemenea, realizarea de panouri integrate, suprafețe de sticlă, suporturi pentru monitoare în scopuri de instruire sau de conferințe.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

mobilier fonoabsorbant,scaune, fotolii, module, cabine, birouri, fonoabsorbante,izolatii fonice,mobilier birou, mobilier office, scaune, module, birouri, materiale fonoabsorbante, compartimentari birouri, izolatii fonice, mobilier izolat fonic, compartimentari fonice, studiouri fonoabsorbante, izolare acustica,!!! OBS: ACEST PARAMETRU NU MAI ESTE UTILIZAT IN PREZENT !!!!!!


TOP