share-to-facebook
NEST TEAMWORK module destinate creării unui spatiu de lucru pentru grupuri de persoane. O cameră spațioasă, oferind un mediu confortabil de birou, intalniri sau educație. Acesta este conceput pentru a oferi utilizatorilor sentimentul spatiului privat într-un mediu de lucru deja existent, combinat cu performanțe de izolare acustica ridicate.

TEAMWORK permite crearea de noi spații în birouri și remodelarea rapidă a acestora. Oferă o completare a spațiului și acționeaza ca o tranziție între mai multe zone individuale ale biroului și locuri mai deschise cu destinație colectivă.

Această platformă liberă include iluminatul și un sistem de ventilație care oferă condiții optime de lucru pentru utilizatori.

Structura de bază din oțel. Panou glisant și spate fix 8 mm sticlă călită acustică. Finisare interioară 100% lână Chioccarello Lanee Melange Exterior - Material acustic de finisaj 100% lână Chioccarello Lanee Melange/ Blat 12 / 25mm MFC pentru mese.

CARACTERISTICI
Tavan acustic închis • scaun și spătar integrat • 7 sau 5 module orizontale, tapițate în pâslă acustică sau țesătură • dispozitive de reglare a nivelului ușilor glisante din sticlă • iluminat LED controlat PIP integrat • sistem de ventilație.

OPȚIONAL
Tapițerie în două sau mai multe culori • MX / MDF de 25 de mm pentru mese superioare L800xD800xH730 mm cu sau fără alimentare integrată • Sticlă călită imprimată.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

mobilier fonoabsorbant,scaune, fotolii, module, cabine, birouri, fonoabsorbante,izolatii fonice,mobilier birou, mobilier office, scaune, module, birouri, materiale fonoabsorbante, compartimentari birouri, izolatii fonice, mobilier izolat fonic, compartimentari fonice, studiouri fonoabsorbante, izolare acustica,!!! OBS: ACEST PARAMETRU NU MAI ESTE UTILIZAT IN PREZENT !!!!!!


TOP