share-to-facebook
CUBBY - CLICK AICI PENTRU DETALII
CUBBY

CUBBY

INFORMATII GENERALE
CUBBY este un sistem de scaune tapitate destinat zonelor publice, caracterizat de spătarul înalt și îmbrăcat care oferă o mare protecție a intimității, care lucrează ca un separator fata de mediul in care este pozitionat.

Integrarea sobră și discretă a mijloacelor media și a tehnologiei oferă acces instantaneu la putere și date, păstrând în același timp . . .
produs nou
TOBBY - CLICK AICI PENTRU DETALII
TOBBY

TOBBY

INFORMATII GENERALE
Seria TOBBY asigură ecranare vizuală și acustică, permite discuții concentrate și activități concentrate. Pot fi potrivite pentru întâlniri, activități colaborative sau pentru o zonă de lucru pentru această zi.
Partea superioară și spatele asigură o intimitate totală din mediul înconjurător, fără a fi nevoie de substructuri interioare.

TOBBY vă permite să . . .
produs nou
NOOK - CLICK AICI PENTRU DETALII
NOOK

NOOK

INFORMATII GENERALE
NOOK este o canapea adăpostită care asigură intimitatea vizuală într-un spațiu acustic și confortabil. NOOK oferă un cadru de colaborare perfect pentru discuții de grup și întâlniri. Canapeaua este disponibilă în diferite dimensiuni și configurații: o canapea pe una, două sau trei scaune și o setare de colaborare compusă din două canapele, o masă și un stand de . . .
produs nou
NOOK Team Meeting - CLICK AICI PENTRU DETALII
NOOK Team Meeting

NOOK Team Meeting

INFORMATII GENERALE

NOOK este o combinatie de canapele situate într-un spațiu acustic absorbant și confortabil. NOOK oferă ambianța perfecta pentru discuții de grup și întâlniri. Canapelel sunt disponibile în diferite dimensiuni și configurații.

Configuratia poate fi completata cu accesorii tehnice.
produs nou
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

mobilier fonoabsorbant,scaune, fotolii, module, cabine, birouri, fonoabsorbante,izolatii fonice,mobilier birou, mobilier office, scaune, module, birouri, materiale fonoabsorbante, compartimentari birouri, izolatii fonice, mobilier izolat fonic, compartimentari fonice, studiouri fonoabsorbante, izolare acustica,!!! OBS: ACEST PARAMETRU NU MAI ESTE UTILIZAT IN PREZENT !!!!!!


TOP