share-to-facebook
NEST SEE YOU - CLICK AICI PENTRU DETALII
NEST SEE YOU

NEST SEE YOU

INFORMATII GENERALE DESCRIEREA MATERIALULUI

Cu un diametru de 2,3 metri, NEST oferă spațiu suficient pentru maximum 4 persoane pentru a organiza întâlniri informale. Acesta este prevăzut cu o structură de tavan pentru a putea fi instalat in orice spatiu, fără modificări ale structurilor sau pereților existenți.

Spațiile de întâlnire rezistente la zgomot NEST sunt livrate cu elemente de . . .
produs nou
NEST TEAMWORK - CLICK AICI PENTRU DETALII
NEST TEAMWORK

NEST TEAMWORK

INFORMATII GENERALE
Linia NEST oferă o soluții pentru întâlniri private sau confidențiale într-un spațiu de birou.

Colecția permite crearea de noi spații în birouri și schimbarea rapidă a acestora, obținând o tranziție între zone individuale ale biroului și alte locuri mai deschise pentru lucrul de grup.

Plafoanele includ iluminatul și un sistem de . . .
produs nou
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
NEST TEAMWORK module destinate creării unui spatiu de lucru pentru grupuri de persoane. O cameră spațioasă, oferind un mediu confortabil de birou, intalniri sau educație. Acesta este conceput pentru a oferi utilizatorilor sentimentul spatiului privat într-un mediu de lucru deja existent, combinat cu performanțe de izolare acustica ridicate.

TEAMWORK permite crearea de noi spații în birouri și remodelarea . . .
produs nou
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
NEST QUICK MEETING, ISLAND, CONFERENCE - CLICK AICI PENTRU DETALII
NEST QUICK MEETING, ISLAND, CONFERENCE

NEST QUICK MEETING, ISLAND, CONFERENCE

INFORMATII GENERALE
QUICK MEETING, ISLAND, CONFERENCE

O gamă largă de module acustice, ușoare și performante, care pot crea, în birou, medii acustice eficiente pentru o multitudine de utilizări - zone de întâlnire, zone de rupere și multe altele, inclusiv spațiu confortabil pentru o conferință.

Acest sistem modular este completat cu o colecție de iluminat ECHO care permite . . .
produs nou
NEST CONFERENCE - CLICK AICI PENTRU DETALII
NEST CONFERENCE

NEST CONFERENCE

Colectia NEST CONFERENCE este o serie de module tip delimitare care extind și amplifică colecția NEST. Vă permit să creați soluții ușor de reconfigurat pentru conferințe, activități în echipă sau sesiuni de instruire. Este o soluție perfectă pentru discuții improvizate și întâlniri scurte care încurajează interacțiunile dinamice și animate în spațiul de . . .
produs nou
NEST QUICK MEETING - CLICK AICI PENTRU DETALII
NEST QUICK MEETING

NEST QUICK MEETING

Colectia NEST QUICK MEETING este o serie de module rapide ce vă permit să creați soluții ușor de reconfigurat pentru mini-conferințe, activități în echipă sau sesiuni de instruire. Este o soluție perfectă pentru discuții improvizate și întâlniri scurte care încurajează interacțiunile dinamice și animate în spațiul de birouri.

Sistemul este completat cu colecția de . . .
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

mobilier fonoabsorbant,scaune, fotolii, module, cabine, birouri, fonoabsorbante,izolatii fonice,mobilier birou, mobilier office, scaune, module, birouri, materiale fonoabsorbante, compartimentari birouri, izolatii fonice, mobilier izolat fonic, compartimentari fonice, studiouri fonoabsorbante, izolare acustica,!!! OBS: ACEST PARAMETRU NU MAI ESTE UTILIZAT IN PREZENT !!!!!!


TOP