share-to-facebook
Deși majoritatea spațiului de lucru este dedicat muncii independente, necesitatea existenței unor zone concepute pentru a fi utilizată ca spațiu colaborativ, de lucru, de întâlniri sau de socializare este un element necesar. Oficiile pentru birou oferă confidențialitate și un spațiu confortabil pentru a lucra atât individual, cât și într-un grup.
✓ Îmbunătățirea spațiului de birou cu caracteristici precum estetica modernă, reducerea sunetului, comunicarea integrată și conectivitatea media, casetele asigură spații flexibile pentru munca individuală sau în echipă, briefing-uri, întâlniri improvizate și conferințe.
✓ Panourile de birou acustice oferă o soluție demontabilă de cameră separată, pentru care sunt necesare doar cateva fixări pentru instalare. În multe spații de birouri închiriate se utilizează modulele de birou în locul partițiilor fixe de birouri în care există restricții de construcție. Birourile de birou au multe beneficii mari, deoarece sunt demontabile și pot fi mutate dacă este necesar. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu există aproape nici un cost distructiv asociat comparativ cu partițiile fixe de birou.
✓ Datorită construcției modulare spatiul util poate fi reconfigurat, pentru birou mai mari, sau sali de ședințe. Construcția podului permite, de asemenea, realizarea de panouri integrate, suprafețe de sticlă, suporturi pentru monitoare în scopuri de instruire sau de conferințe.
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
INFORMATII GENERALE

Creați un birou pentru o persoană, o soluție excelentă atunci când cautați un mediu de lucru dedicat.

Proiectat ca unități de sine statatoare, acesta oferă o soluție excelentă și totodata flexibila și un model nomade de lucru. Acest lucru le oferă persoanelor libertatea de a migra în jurul spațiului de birou utilizând cadrul cel mai relevant pentru sarcina . . .
produs nou
POD MY TIME - CLICK AICI PENTRU DETALII
POD MY TIME

POD MY TIME

Soluții excelente atunci când creați spații de confidențialitate și colaborare în medii de lucru. Proiectate ca unități modulare de sine statatoare, ele oferă spații flexibile lucru sau de întâlnire. Prin crearea unei zone care se concentrează pe activitatea care urmează a fi desfășurată, seria POD care susține și promovează flexibilitatea și in configurațiile de lucru . . .
produs nou
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Pentru doua persoane POD MY TIME oferă un sistem de mobilier simplu și multifuncțional. Deasemenea poate fi o solutie excelenta pentru utilizarea dispozitivelor voluminoase si mai zgomotoase precum imprimante mari sau copiatoare.

Podeaua este dotată cu sistem de iluminare cu LED-uri,
sistem de ventilație a aerului și masa de lucru reglabilă ca dotare standard.

DESCRIEREA MATERIALULUI
Structura de . . .
produs nou
POD MY TIME 2800 x 3000 - CLICK AICI PENTRU DETALII
POD MY TIME 2800 x 3000

POD MY TIME 2800 x 3000

Creați un birou pentru 5 persoane avand toate avantajele unui spatiu modern, separat si izolat acustic de zgomotul de fond al zonei unde este amplasat.

Amplasarea peretilor non-transparenti poate fi pe una sau mai multe laturi. Deasemenea variantele cu sticla pot fi completate cu inscriptionari sau decoratiuni pentru a reduce vizibilitate catre exterior si a realiza, in final, un spatiu cu o nota pronuntata de . . .
produs nou
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

mobilier fonoabsorbant,scaune, fotolii, module, cabine, birouri, fonoabsorbante,izolatii fonice,mobilier birou, mobilier office, scaune, module, birouri, materiale fonoabsorbante, compartimentari birouri, izolatii fonice, mobilier izolat fonic, compartimentari fonice, studiouri fonoabsorbante, izolare acustica,!!! OBS: ACEST PARAMETRU NU MAI ESTE UTILIZAT IN PREZENT !!!!!!


TOP