share-to-facebook

PHONE BOOTH

Cabina de telefon ADO PB100 pentru birou este un modul închis, care permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice sau să țină conferințe video mai mici, departe de mediul de lucru. Modulul oferă un spațiu liniștit în spațiul de lucru general, elimina nevoia ca lucrătorii să facă apeluri în afara clădirii sau să rătăcească pe coridoare pentru confidentialitatea convorbirilor.

Cabina telefonică este o soluție acustică care vă încurajează să vă izolati temporar de ceilalți lucrători fiind binevenita în medii de lucru cu zgomot de fond mai puternic sau atunci când este necesar un apel rapid.

Prin includerea unei uși, panourile din spate, lămpile de iluminat și circulația aerului cabina oferă un nivel ridicat al izolarii fonice. Materialele speciale folosite ca izolant fonic și soluțiile structurale asigură un mediu de lucru plăcut și pașnic. Aceste caracteristici măresc calitatea convorbirii și confidențialitatea vizuală.

Cabinele de telefon sunt echipate cu o masă mică, un scaun, precum și prize de alimentare și de date. Sistemele de iluminare și de ventilație sunt activate automat atunci când utilizatorul intră in spatiul cabinei.
Interiorul, fiind acoperit cu material de amortizare a sunetului, împiedică ecourile și marește confortul acustic al spațiului.

Optional
Masa reglabila pe inaltime. Scaun ajustabil. Display interior. Prize alimentare/incarcare dispozitive mobile. Pentru zone seismice, ancorarea de sol a cabinei.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

mobilier fonoabsorbant,scaune, fotolii, module, cabine, birouri, fonoabsorbante,izolatii fonice,mobilier birou, mobilier office, scaune, module, birouri, materiale fonoabsorbante, compartimentari birouri, izolatii fonice, mobilier izolat fonic, compartimentari fonice, studiouri fonoabsorbante, izolare acustica,!!! OBS: ACEST PARAMETRU NU MAI ESTE UTILIZAT IN PREZENT !!!!!!


TOP