share-to-facebook
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
Cabina telefonică fono-izolata este ideală în spații precum birouri în plan deschis, holuri, scări sau holuri de intrare. Modulul poate oferi un spatiu de confidențialitate, un nivel optim de izolare fonica precum si includerea unor accesorii precum display, dispozitive de incarcare, scaun sau masuta reglabile. Materiale de ultima generatie si solutii structurale moderne maresc confortul si utilitatea utilizatorului.
PHONE BOOTH - CLICK AICI PENTRU DETALII
PHONE BOOTH

PHONE BOOTH

Cabina de telefon ADO PB100 pentru birou este un modul închis, care permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice sau să țină conferințe video mai mici, departe de mediul de lucru. Modulul oferă un spațiu liniștit în spațiul de lucru general, elimina nevoia ca lucrătorii să facă apeluri în afara clădirii sau să rătăcească pe coridoare pentru confidentialitatea convorbirilor.

Cabina . . .
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

mobilier fonoabsorbant,scaune, fotolii, module, cabine, birouri, fonoabsorbante,izolatii fonice,mobilier birou, mobilier office, scaune, module, birouri, materiale fonoabsorbante, compartimentari birouri, izolatii fonice, mobilier izolat fonic, compartimentari fonice, studiouri fonoabsorbante, izolare acustica,!!! OBS: ACEST PARAMETRU NU MAI ESTE UTILIZAT IN PREZENT !!!!!!


TOP