share-to-facebook
Pentru doua persoane POD MY TIME oferă un sistem de mobilier simplu și multifuncțional. Deasemenea poate fi o solutie excelenta pentru utilizarea dispozitivelor voluminoase si mai zgomotoase precum imprimante mari sau copiatoare.

Podeaua este dotată cu sistem de iluminare cu LED-uri,
sistem de ventilație a aerului și masa de lucru reglabilă ca dotare standard.

DESCRIEREA MATERIALULUI
Structura de bază din oțel. Materiale acustice de finisare interioară Lână 100% Chioccarello Lanee Melange. Finisare exterioară din pâslă acustică 100% Chioccarello Lanee Melange Structură de oțel de șezut, picioare metal cromat.

CARACTERISTICI
Tavan acustic închis • Acces ușă glisantă din sticlă securizată de 8 mm • Panou frontal MFC / MDF de 25 mm L1850xD550xH730 mm cu sau fără alimentare integrată • Pâslă acustică • Regulatoare de nivel • Iluminat LED controlat PIR integrat • Sistem de ventilație.

OPȚIONAL
Tapițerie în două sau mai multe culori • panouri din sticlă securizată inscriptionate de 8 mm

Deși majoritatea spațiului de lucru este dedicat muncii independente, necesitatea existenței unor zone concepute pentru a fi utilizată ca spațiu colaborativ, de lucru, de întâlniri sau de socializare este un element necesar. Oficiile pentru birou oferă confidențialitate și un spațiu confortabil pentru a lucra atât individual, cât și într-un grup.
✓ Îmbunătățirea spațiului de birou cu caracteristici precum estetica modernă, reducerea sunetului, comunicarea integrată și conectivitatea media, casetele asigură spații flexibile pentru munca individuală sau în echipă, briefing-uri, întâlniri improvizate și conferințe.
✓ Panourile de birou acustice oferă o soluție demontabilă de cameră separată, pentru care sunt necesare doar cateva fixări pentru instalare. În multe spații de birouri închiriate se utilizează modulele de birou în locul partițiilor fixe de birouri în care există restricții de construcție. Birourile de birou au multe beneficii mari, deoarece sunt demontabile și pot fi mutate dacă este necesar. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu există aproape nici un cost distructiv asociat comparativ cu partițiile fixe de birou.
✓ Datorită construcției modulare spatiul util poate fi reconfigurat, pentru birou mai mari, sau sali de ședințe. Construcția podului permite, de asemenea, realizarea de panouri integrate, suprafețe de sticlă, suporturi pentru monitoare în scopuri de instruire sau de conferințe.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

mobilier fonoabsorbant,scaune, fotolii, module, cabine, birouri, fonoabsorbante,izolatii fonice,mobilier birou, mobilier office, scaune, module, birouri, materiale fonoabsorbante, compartimentari birouri, izolatii fonice, mobilier izolat fonic, compartimentari fonice, studiouri fonoabsorbante, izolare acustica,!!! OBS: ACEST PARAMETRU NU MAI ESTE UTILIZAT IN PREZENT !!!!!!


TOP